Laaksolahden jäähallille on löydettävä ratkaisu

Ehdokkaiden blogit

Laaksolahden jäähallille on löydettävä ratkaisu

Espoon kaupunginvaltuusto hyväksyi kokouksessaan 7.12.2016 investointisuunnitelman vuosille 2017-2026. Investointisuunnitelmassa on lueteltuna lukuisia tuiki tarpeellisia investointeja tulevaisuuden Espoon rakentamiseksi. Yksi kuitenkin loistaa poissaolollaan – Laaksolahden jäähalli. Laaksolahden jäähalli asetettiin käyttökieltoon loppuvuodesta 2012. Valtavan kokoinen rakennus on ammottanut tyhjillään nyt neljä vuotta, eikä käyttökiellolle näy loppua. Jäähallin sivurakennuksen pukuhuoneet ja kuntosali ”Laaksolahti Power Gym” ovat jäähallin käyttökiellosta…

Lue koko artikkeli osoitteessa https://www.henrikvuornos.fi/2017/01/29/laaksolahden-jaahallille-on-loydettava-ratkaisu/