Ympäristövastuu on mitä kokoomuslaisinta politiikkaa

Ehdokkaiden blogit

Ympäristövastuu on mitä kokoomuslaisinta politiikkaa

Ympäristöasiat mielletään usein politiikassa pehmeiksi, vähemmän kiinnostaviksi kysymyksiksi. On selvää, että ympäristöhallinnossa ei liiku isot rahat, eivätkä ympäristöpolitiikan päätökset konkretisoidu nopeasti. Vallankäytön näkökulmasta ympäristöpolitiikassa pelataan kuitenkin valtavasti suuremmilla panoksilla kuin lähikoulun korjauspäätöksissä. Ekologinen kestävyys ja ympäristön kantokyky ovat tuleville sukupolville elämän ja kuoleman kysymyksiä. Kokoomuslaisena uskon, että markkinatalous on ratkaissut ja tulee ratkaisemaan useimmat ekologiseen…

Lue koko artikkeli osoitteessa https://www.henrikvuornos.fi/2017/02/16/ymparistovastuu-on-mita-kokoomuslaisinta-politiikkaa/