Pursiainen Leevi

72

Pursiainen
Leevi

Yrittäjä, kunnanhallituksen puheenjohtaja

Vihti

s. 1958

040 545 8833

Olen Vihdin kunnanhallituksen puheenjohtaja ja lähes 50 henkilöä työllistävä monialayrittäjä Vihdistä. Olen aktiivinen ja osallistuva päättäjä, koska haluan kehittää ja edistää yhteisiä asioita. Olen kehyskuntien mies, joka pysyy kehyksessä!

Yli kolmenkymmenen yrittäjävuoden ja kunnanhallituksen puheenjohtajuuden kautta tiedän, mitä talous- ja tulosvastuullinen päätöstenteko tarvitsee. Yrittäjäjärjestön puheenjohtajana 16-vuotta toimineena tunnen myös laajemmin sektorin ja sen tarpeet, jotka luovat hyvinvointia Suomeen. Keskeisimpiä teemojani ovat yrittäjyys ja työllistäminen. Kun yritykset voivat hyvin, niin valtio ja kunnatkin voivat hyvin.

Perusajatukseni on, että sekä valtion lainsäädännön että kuntien toiminnan tuloksena tulee saada vahvistettua yrittämisen ja työllisyyden kautta tulopohjaa niin, että talouden tasapainottamiseen tarvittavat leikkaukset ovat mahdollisimman vähäisiä. Tarvitaan tehokkuutta päätöksentekoon, tulosta ei tule puhumalla, vaan tekemällä ja sen seurauksena hyvinvointi kasvaa. Päätökset pitää tehdä siellä, missä tulostakin tehdään!

Perheeseeni kuuluu puoliso ja kolme aikuista lasta. Olen myös maanpuolustushenkinen reservin- ja YK:n vääpeli, joka harrastaa luonnossa liikkumista ja kulttuuria sekä talkootoimintaa yhteiseksi hyväksi. Haluan, että huomisen Suomi on edelleen vastuullinen ja turvallinen.

Lahjoita ehdokkaalle