Päivärinta Susanne

73

Päivärinta
Susanne

Toimittaja, yhteiskuntatieteiden maisteri

ESPOO

s. 1965

Olen toimittaja, äiti ja yhteiskuntatieteiden maisteri Espoosta. Tinkimättömänä faktojen kaivajana ja asioihin perehtyvänä toimittajana olen nostanut esiin yhteiskunnallisia epäkohtia ja myös paljastanut niitä. Yli 25 vuotta kestäneen toimittajan urani aikana olen saanut paljon avunpyyntöjä liittyen mm. oikeustaisteluihin, hoitovirheisiin ja viranomaisten laiminlyönteihin.

Pelkkä asioiden esiin nostaminen ei enää minulle riitä. Nyt on aika tehdä enemmän. Suomen hyvinvoinnin pohja on rapautumassa. Syyt ovat olleet pitkään tiedossa. Nyt palvelujen tuottaminen, rahojen riittäminen ja henkilökunnan saatavuus on yhä vaikeampaa. Suomen talous on saatava kestävälle pohjalle.

Hyvinvointivaltion elinehto on menestyvät yritykset sekä korkea työllisyys. Vain siten voimme rahoittaa hoivan, turvan ja pitää huolta kaikenikäisistä. Äitinä haluan kääriä hihat ennen kaikkea tulevaisuuden puolesta. Nyt on panostettava varhaiskasvatukseen ja koulutukseen! Näen Suomen, jossa on valtavasti mahdollisuuksia ja potentiaalia, onnistua ja toteuttaa unelmiaan.

Lahjoita ehdokkaalle