Muutoksia Kokoomuksen avustajakunnassa

Uutiset

Eduskunnan varapuhemies Arto Satonen on kutsunut erityisavustajakseen VTM Juha Kirstilän, 42. Kirstilä siirtyy tehtävään ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkäsen erityisavustajan tehtävästä. Kirstilä aloittaa uudessa tehtävässään 1.9.

Kirstilä on työskennellyt muun muassa pää- ja valtiovarainministeri Kataisen erityisavustajana, ulkoministerien Stubb ja Kanerva lehdistöavustajana sekä Kokoomuksen viestintäpäällikkönä.

Sisäministeri Paula Risikko on kutsunut erityisavustajakseen VTM Juuso Rönnholmin, 32. Rönnholm aloittaa tehtävässään 1.9. vastuualueenaan sisäministeriön asiat. Risikon toisena erityisavustajana jatkaa YTM Emma Hannonen.

Rönnholm siirtyy erityisavustajaksi viestintätoimisto Cocommsista vaikuttajaviestinnän konsultin työstä. Rönnholm on aiemmin toiminut Risikon erityisavustajana sosiaali- ja terveysministeriössä sekä liikenneministeriössä. Rönnholm on työskennellyt myös Kokoomuksen eduskuntaryhmässä tiedotus- ja poliittisena sihteerinä sekä eduskunnassa useiden kansanedustajien avustajana.