Kokoomuslainen Aura Salla nimitetty Junckerin strategiayksikköön

Uutiset

Euroopan komission varapuheenjohtaja Jyrki Kataisen kabinetin jäsen VTM Aura Salla on kutsuttu komission puheenjohtaja Jean-Claude Junckerin strategiayksikön palvelukseen.

Sallan uusi tehtävä sijoittuu European Policy Strategy Centeriin, joka on komission sisällä, suoraan puheenjohtajan alaisuudessa toimiva neuvonantajayksikkö. Sallan vastuualueena on strategiakeskuksen viestintätiimi sekä yhteistyön koordinointi ja kehittäminen komission ulkopuolisten yhteistyöorganisaatioiden kanssa.

Salla on aiemmin työskennellyt viestintätoimistossa EU-asioista vastaavana projektipäällikkönä ja eduskunnassa kansanedustajien avustajana. Hän on myös Kokoomuksen europarlamenttiryhmän toisella varasijalla.

Salla aloittaa uudessa tehtävässään Junckerin strategiayksikössä 1.10.

 

Lisätietoa strategiayksiköstä http://ec.europa.eu