Kokoomus aloittaa kuntavaalikampanjan ja avaa vaalisivut www.kaikillehyvä.fi

Uutiset

Kokoomuksen tavoite on tehdä kaikille hyvä kunta. Tämän toteuttamiseksi kokoomuslaiset ympäri Suomen tekevät yhteensä 100 000 kyselyä, jossa suomalaisilta kysytään, kuinka omasta kunnasta saadaan hyvä.

Tänään avautuneilla vaalisivuilla www.kaikillehyvä.fi kuka tahansa voi käydä kertomassa, miten hyvä kunta tehdään.

Kokoomus kysyy kuntalaisilta hyvän kunnan tunnusmerkkejä myös kaduilla, hiekkalaatikoilla, harrastuksissa, parkkipaikoilla, ravintoloissa, työpaikoilla, kauppojen edustalla ja kaikkialla siellä, missä ihmiset liikkuvat. Kokoomuslaisen ”kuntafeissarin” tunnistaa vaaleansinisestä huomioliivistä.

”Viisaus ei asu vain päättäjien päässä vaan kaikille hyvä kotikunta tehdään yhdessä. Kokoomus on aina kuunnellut, mutta nyt myös haluamme kuuntelun lisäksi viedä kuulemamme asiat konkreettisesti eteenpäin. Haastamme siis kaikki suomalaiset tekemään meidän kanssa yhdessä vaaliohjelmaa”, kuvailee ohjelmapäällikkö Anna Munsterhjelm uutta tapaa tehdä politiikkaa.

Kyselyjen tuloksista Kokoomus kerää tavoitteensa ensi kevään kuntavaaleihin.

www.kaikillehyvä.fi