Haku päällä: Viestintäpäällikkö ja projektikoordinaattori

Uutiset

Kansallinen Kokoomus on keskustaoikeistolainen kansanpuolue, jonka aatteessa yhdistyvät vapaus, vastuu ja demokratia, mahdollisuuksien tasa-arvo, sivistys, kannustavuus, suvaitsevaisuus ja välittäminen. Kokoomus tarjoaa työntekoa arvostaville ja poliittisesta vaikuttamisesta kiinnostuneille mielenkiintoisen, haastavan ja tavoitehakuisen työympäristön.


Viestintäpäällikömme siirtyessä urallaan eteenpäin haemme puoluetoimiston innostuneeseen, nuorekkaaseen ja hyvähenkiseen porukkaan suomalaisen päätöksenteon näköalapaikalle uutta

VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ

 

Viestintäpäällikkön tehtävä on koordinoida Kokoomuksen viestintää. Työ tapahtuu yhdessä muiden puoluetoimiston työntekijöiden sekä eduskuntaryhmän ja ministeriryhmän kanssa puoluesihteerin ohjauksessa.

Toimeen valittavalta edellytämme kokoomuslaista maailmankatsomusta, hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa, sujuvaa sosiaalisen median ja verkkoviestinnän hallintaa sekä vahvaa organisointikykyä. Kyky hahmottaa yhteiskunnan ja median trendit ja muutokset on tehtävässä onnistumiseksi välttämätöntä.

Eduksi laskemme tehtävään sopivan koulutuksen lisäksi kokemuksen yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja vaalityöstä sekä järjestötoiminnan tuntemuksen. Toimen hoitaminen edellyttää mutkattomia vuorovaikutustaitoja ja halukkuutta työskentelyyn myös iltaisin ja viikonloppuisin.


Kuntavaalit järjestetään koko maassa 9.4.2017 

Haemme vaalityön ajaksi 1.1.-30.4.2017 puoluetoimiston innostunutta, nuorekasta ja hyvähenkistä porukkaa vahvistamaan

PROJEKTIKOORDINAATTORIA

 

Projektikordinaattorin tehtävänä on tukea puolueen kampanjaryhmän, kampanjapäällikön ja kenttätoimijoiden vaalityötä sekä toimeenpanna kampanjajohdon päätöksiä.

Toimeen valittavalta edellytämme kokoomuslaista maailmankatsomusta, järjestelmällisyyttä sekä kykyä tarttua toimeen ja viedä asiat loppuun. Hyvä suullinen ja kirjallinen esitystaito sekä sosiaalisen median ja verkkoviestinnän hallinta auttavat onnistumaan tehtävässä.

Eduksi laskemme tehtävään sopivan koulutuksen lisäksi kokemuksen vaalityöstä sekä järjestötoiminnasta. Toimen hoitaminen edellyttää mutkattomia vuorovaikutustaitoja ja halukkuutta työskentelyyn myös iltaisin ja viikonloppuisin.


HAE MEILLE:

Jos arvostat työntekoa ja nopeasti muuttuvia tilanteita, niin lähetä kirjallinen hakemus (otsikoi haettavalla nimikkeellä) + cv palkkatoivomuksineen 5.1.2017 mennessä ville.blom@kokoomus.fi tai osoitteeseen Kansallinen Kokoomus rp, Ville Blom, Kansakoulukuja 3 A, 00100 HELSINKI.

Tiedusteluihin vastaa joulun jälkeen 27.12. – 30.12. klo 10-11 hallintopäällikkö Timo Elo, puh 050 511 8293