Henkilömuutoksia Kokoomuksen eduskuntaryhmän ryhmäkansliassa

Uutiset

Kokoomuksen eduskuntaryhmän uudeksi poliittiseksi sihteeriksi ajalle 16.1.2017-30.11.2017 on valittu valtiotieteiden maisteri Pirre Seppänen. Seppäsen vastuulla on mm. sosiaali- ja terveyspolitiikan seuranta. Seppänen siirtyy tehtävään valtiovarainministeri Orpon esikunnasta, aiemmin hän on toiminut kansanedustajan avustajana ja Suomen ylioppilaskuntien liiton hallituksen jäsenenä.

Eduskuntaryhmän uudeksi osa-aikaiseksi viestintäsihteeriksi on valittu filosofian maisteri Jenny Thuneberg. Thuneberg aloittaa tehtävässä 1.2.2017. Thuneberg jatkaa osa-aikaisesti kansanedustaja Wille Rydmanin avustajana. Osa-aikaisen viestintäsihteerin tehtävä on uusi.

Eduskuntaryhmän poliittinen sihteeri Lauri Kattelus toimii ajalla 1.1.207-28.2.2017 eduskuntaryhmän tiedotussihteerinä. Kattelus sijaistaa tiedotussihteeri Henrik Vuornosta tämän toimiessa ko. ajanjakson ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkäsen erityisavustajana. Maaliskuun alusta Kattelus sijaistaa vanhempainvapaalle jäävää ympäristöpoliittista sihteeriä Pirita Lindelliä.