Kokoomuksen eduskuntaryhmä hakee palvelukseensa talouspoliittista sihteeriä

Uutiset

Talouspoliittinen sihteeri työskentelee ryhmäkansliassa ja vastaa erityisesti talouspolitiikan sektorista ja siihen liittyvästä valmistelusta ja seurannasta. Arvostamme erityisesti talouspoliittista osaamista, mutta myös muiden politiikan sektoreiden tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Edellytämme valittavalta henkilöltä kokoomuslaista maailmankatsomusta, politiikan tuntemusta, kykyä paneutua nopeasti eri asioihin ja hyvää kirjallista ilmaisutaitoa sekä valmiutta osallistua Kokoomuksen poliittisten kannanottojen valmisteluun.

Odotamme hakijalta korkeakoulututkintoa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn politiikan näköalapaikalla.

Toivomme, että valittava henkilö voi aloittaa tehtävässään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maaliskuussa 2017. Tehtävä on määräaikainen vaalikauden loppuun 30.4.2019 saakka.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee osoittaa viimeistään torstaina 2.2.2017 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen sari.pellinen@eduskunta.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa eduskuntaryhmän pääsihteeri Laura Rissanen, laura.rissanen@eduskunta.fi tai puh. 041-540 4505