Haku auki: etsimme kahta toiminnanjohtajaa

Uutiset

Kokoomus on Suomen suurin kuntapuolue!

Tarjoamme työntekoa arvostaville ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostuneille mielenkiintoisen ja innostavan, mutta samalla haastavan ja tavoitehakuisen työympäristön.

Puolueyhteisöömme haetaan määräaikaisiin tehtäviin 

KAHTA TOIMINNANJOHTAJAA 

joiden ensisijaiset sijoituspaikat ovat Kaakkois-Suomen Kokoomuksen piiritoimisto ja Pohjanmaan Kokoomuksen piiritoimisto.

Toiminnanjohtajan tehtävänä on johtaa Kokoomus omassa vaalipiirissään vaalivoittoon eduskuntavaaleissa 2019. Tämän varmistamiseksi toiminnanjohtaja vastaa Kokoomuksen järjestö- ja kenttätoiminnasta vaalipiirinsä alueella, hoitaa piirijärjestönsä taloutta ja varainhankintaa, pitää yhteyttä alueen järjestöihin, tiedotusvälineisiin ja viranomaisiin sekä koordinoi kokoomuslaisten luottamushenkilöiden toimintaa alueellisissa ja kunnallisissa yhteistyöelimissä sekä johtaa piirinsä alueella voitollista maakuntavaalityötä.

Toimeen valittavalta edellytämme kokoomuslaista maailmankatsomusta, järjestötoiminnan ja taloudenhoidon tuntemusta, kokemusta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa, sujuvaa tietotekniikan, sosiaalisen median ja verkkoviestinnän hallintaa sekä vahvaa organisointikykyä.
 Yhteistyökyky, joustavuus ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat itsestään.

Eduksi laskemme tehtävään sopivan koulutuksen lisäksi kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja vaalityöstä. Toimen hoitaminen edellyttää ajokorttia ja halukkuutta työskentelyyn myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Jos arvostat työntekoa paremman yhteiskunnan eteen, niin lähetä vapaamuotoinen kirjallinen hakemus + cv palkkatoivomuksineen 21.4.2017 mennessä ville.blom@kokoomus.fi tai osoitteeseen Kansallinen Kokoomus rp, Kansakoulukuja 3 A, 00100 HELSINKI.

Tiedusteluihin vastaavat: 

Pohjanmaan Kokomus ry:n puheenjohtaja Jussi Taittonen, 050 355 5727
Kaakkois-Suomen Kokoomus ry:n puheenjohtaja Pekka Selenius, 0500 150 994
Kansallinen Kokoomus rp:n hallintopäällikkö Timo Elo, (tavoitettavissa ke-to 13-15) 050 5118293


Kansallinen Kokoomus on keskustaoikeistolainen kansanpuolue, jonka aatteessa yhdistyvät vapaus, vastuu ja demokratia, mahdollisuuksien tasa-arvo, sivistys, kannustavuus, suvaitsevaisuus ja välittäminen.