Eduskuntaryhmä hakee palvelukseensa poliittista sihteeriä

Uutiset

Poliittinen sihteeri työskentelee Kokoomuksen eduskuntaryhmän ryhmäkansliassa ja vastaa erikseen sovittavista politiikan sektoreista sekä niihin liittyvästä valmistelusta ja seurannasta. Arvostamme erityisesti kiinnostusta sosiaali- ja terveyspolitiikkaan, mutta myös muiden politiikan sektoreiden tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Edellytämme valittavalta henkilöltä kokoomuslaista maailmankatsomusta, politiikan tuntemusta, kykyä paneutua nopeasti eri asioihin ja hyvää kirjallista ilmaisutaitoa sekä valmiutta osallistua Kokoomuksen poliittisten kannanottojen valmisteluun.

Odotamme hakijalta korkeakoulututkintoa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn politiikan näköalapaikalla.

Toivomme, että valittava henkilö voi aloittaa tehtävässään elokuussa 2017. Tehtävä on määräaikainen vaalikauden loppuun 30.4.2019 saakka.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee osoittaa viimeistään keskiviikkona 21.6.2017 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen sari.pellinen@eduskunta.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa eduskuntaryhmän pääsihteeri Laura Rissanen, laura.rissanen@eduskunta.fi tai puh. 041 540 4505