Muutoksia Kokoomuksen erityisavustajakunnassa

Uutiset

Valtiovarainministeri Petteri Orpo on kutsunut talouspoliittiseksi erityisavustajakseen valtiotieteiden kandidaatti Matias Marttisen, 26. Marttinen aloittaa tehtävässä 1.9.2017.

Marttinen siirtyy valtiovarainministeriöön opetusministeri Sanni Grahn-Laasosen erityisavustajan tehtävästä, jota hän on hoitanut kesäkuusta 2015 lähtien. Aikaisemmin Marttinen on työskennellyt Kokoomuksen eduskuntaryhmän tiedotussihteerinä eduskunnassa vuosina 2013-2015. Marttinen on Rauman kaupunginvaltuutettu.

Valtiovarainministeri Orpon nykyinen talouspoliittinen erityisavustaja Ville Valkonen siirtyy yksityiselle sektorille 1.9. alkaen. Valkonen on toiminut Orpon erityisavustajana vaalikauden alusta lähtien ja sitä ennen Kokoomuksen eduskuntaryhmän talouspoliittisena sihteerinä. Hän on Turun kaupunginvaltuutettu.

Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen on kutsunut erityisavustajakseen oikeustieteen ja tekniikan ylioppilas Daniel Sazonovin, 24. Sazonov toimii tällä hetkellä Kokoomuksen Nuorten Liiton puheenjohtajana. Sazonov on Helsingin kaupunginvaltuutettu.

Sazonov aloittaa uudessa tehtävässään 1.9.2017. Grahn-Laasosen toisena erityisavustajana jatkaa Heikki Kuutti Uusitalo.

Lisätietoja:

Matias Marttinen, p. 044 269 3113, matias.marttinen@minedu.fi

Daniel Sazonov, p. 045 1296812, daniel.sazonov@kokoomusnuoret.fi