Hei, me puhutaan vapaudesta! -tilaisuus Espoossa 26.10. klo 18

Uutiset

TERVETULOA KESKUSTELEMAAN VAPAUDESTA

26.10.2017 klo 18:00-19:30

Puhujat: kansanedustajat Elina Lepomäki, kok. (DI, KTM) ja Anna Kontula, vas. (YTT).

Paikka: Espoo, Iso Omena, kirjaston Stage-lava.

 

Politiikassa on kyse arvoista, ja yksi keskeisimmistä yhteiskunnallisista arvoista on vapaus. Mutta mitä vapaus tarkoittaa? Voiko vapauden nimissä tehdä mitä tahansa? Mikä on oikea määrä julkista pakkovaltaa? Onko minun vapauteni pitää omat rahani tärkeämpää kuin sinun halusi saada niistä osa omaan käyttöösi? Ketkä oikeastaan ovat liberaaleja? Onko oikein, että ihmisillä on erilaiset mahdollisuudet toteuttaa itseään?

Esimerkiksi tällaisiin kysymyksiin saatamme löytää vastauksia, kun kokoonnumme Espooseen Ison Omenan kirjastoon kuulemaan, mitä erilaisia näkökulmia kansanedustajat Elina Lepomäki (kok.) ja Anna Kontula (vas.) ottavat esiin. Alustusten ja debatin jälkeen myös yleisö pääsee osallistumaan keskusteluun.

 

KAIKILLE AVOIN TILAISUUS

 

Tervetuloa mukaan uudistamaan kokoomuksen periaateohjelmaa – olitpa sitten jonkin puolesta, vastaan tai pikemminkin päinvastoin!

 

Tutustu tilaisuuteen myös FACEBOOKISSA!