Kokoomuksen eduskuntaryhmä hakee palvelukseensa tiedotussihteeriä

Uutiset

Tiedotussihteeri toimii eduskuntaryhmän kansliassa poliittisena sihteerinä. Tiedotussihteeri vastaa eduskuntaryhmän ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä, ryhmän mediayhteistyöstä sekä erikseen sovittavista politiikan sektoreista.

Edellytämme valittavalta tiedotussihteeriltä korkeakouluopintoja, vankkaa kokoomuslaista maailmankatsomusta, politiikan kokemusta, sosiaalista pelisilmää, kykyä paneutua nopeasti eri asioihin, hyvää kirjallista ilmaisutaitoa sekä tiedotusvälineiden ja niiden toiminnan tuntemusta.

Työsuhde alkaa tammikuussa 2018. Tehtävä edellyttää valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin. Tehtävä on määräaikainen vaalikauden loppuun asti (31.5.2019).

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee osoittaa torstaihin 7.12.2017 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen sari.pellinen@eduskunta.fi. Tehtävään valittavalle tehdään turvallisuusselvitys. Jättämällä hakemuksesi, annat suostumuksesi selvitykselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Laura Rissanen gsm 041 540 4505, laura.rissanen@eduskunta.fi sekä tiedotussihteeri Henrik Vuornos gsm 044 253 4444, henrik.vuornos@eduskunta.fi.