Jenny Thuneberg eduskuntaryhmän tiedotussihteeriksi, Tuomas Tikkanen viestintäsihteeriksi

Uutiset

Kokoomuksen eduskuntaryhmä on valinnut uudeksi tiedotussihteeriksi filosofian maisteri Jenny Thunebergin. Thuneberg on työskennellyt aikaisemmin mm. eduskuntaryhmän viestintäsihteerinä ja kansanedustajan avustajana. Tällä hetkellä Thuneberg työskentelee SN2-kansanliikkeessä kampanjakoordinaattorina. Tiedotussihteeri vastaa eduskuntaryhmän viestinnästä ja lehdistösuhteista.

Kokoomuksen eduskuntaryhmä on valinnut viestintäsihteeriksi valtiotieteen ylioppilas Tuomas Tikkasen. Tikkanen siirtyy tehtävään viestintätoimisto Ellun Kanoilta viestinnän tekijän tehtävästä. Tikkanen on työskennellyt aikaisemmin opetus- ja kulttuuriministeriössä sekä ulkopoliittisessa instituutissa. Tikkanen toimii tällä hetkellä Eurooppanuorten puheenjohtajana. Viestintäsihteeri vastaa eduskuntaryhmän viestinnän kehittämisestä, lehdistösuhteista ja strategisesta viestinnästä.

Thuneberg aloittaa tehtävässään helmikuussa presidentinvaalien jälkeen. Tikkanen aloittaa tehtävässä tammikuun alussa ja hoitaa molempia tehtäviä helmikuuhun asti.

Lisätiedot:
Jenny Thuneberg
puh. 050 591 1499

Tuomas Tikkanen
puh. 040 523 5768