Puoluekokous valitsi puolueen varapuheenjohtajat ja puoluevaltuuston puheenjohtajan

Uutiset

Puoluekokous valitsi sunnuntaina puolueelle kolme varapuheenjohtajaa. Varapuheenjohtajiksi jatkokaudelle valittiin Sanni Grahn-Laasonen ja Antti Häkkänen. Uutena varapuheenjohtajaksi valittiin Mari-Leena Talvitie.

Häkkänen on kokoomuksen kansanedustaja ja oikeusministeri. Hän on kotoisin Mäntyharjulta. Sanni Grahn-Laasonen on kokoomuksen kansanedustaja ja opetusministeri. Hän on kotoisin Forssasta. Oululainen Mari-Leena Talvitie on kokoomuksen kansanedustaja. Hän on ollut kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtaja vuosina 2014–2018.

Kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajaksi valittiin Lappeenrannasta kotoisin oleva Aura Salla. Hän on EU-komission puheenjohtajan erityisneuvonantaja.

The post Puoluekokous valitsi puolueen varapuheenjohtajat ja puoluevaltuuston puheenjohtajan appeared first on kokoomus.fi.