Ville Blom Uudenmaan Kokoomuksen kampanjakoordinaattoriksi

Uutiset

Uudenmaan Kokoomuksen aluevaalitiimi vahvistui jälleen, kun Ville Blom aloitti piiritoimistolla kampanjakoordinaattorin tehtävässä. Blom on toiminut aiemmin mm. puoluetoimistolla puoluejohdon avustajana ja piirijärjestötasolla järjestökoordinaattorina.

Uudenmaan Kokoomuksen toiminnanjohtaja Janne Pesonen on tyytyväinen rekrytointiin.

— Hienoa saada noin monipuolista vaali- ja kenttäosaamista omaava henkilö osaksi vaalitiimiämme. Kampanjakokemus on talvella arvossaan, kun kokonaan uusi vaalitilanne tulee haastamaan ehdokkaita ja puoluekonetta ihan uudella tavalla. Menestys vaatii tekijänsä ja Ville tulee olemaan keskeinen tekijä tammikuun aluevaalivoitoissamme.

Ville Blom tarttuu aluevaalihaasteeseen innostuneena.

— Uudellamaalla on hyvä tekemisen meininki ja ilmapiiri. Hienoa päästä rakentamaan monipuolista kampanjaa ja kokoomuksen menestystä nyt uusissa vaaleissa, Blom toteaa.

Lisätietoja:
Ville Blom
Kampanjakoordinaattori
040 7237767
ville.blom@kokoomus.fi