Kokoomusnuorten Vuornos: Fidesz erotettava EPP:stä

Ehdokkaiden blogit

Kokoomusnuorten Vuornos: Fidesz erotettava EPP:stä

Kokoomuksen Nuorten Liitto esittää Kokoomuksen puoluehallitukselle, että Kokoomus lähtisi ajamaan unkarilaisen Fidesz-puolue erottamista Euroopan Kansanpuolue EPP:stä. Kokoomusnuorten mukaan Fideszin toiminta oikeusvaltioperiaatteen heikentämiseksi ei enää miltään osin vastaa eurooppalaisen keskustaoikeistopuolue EPP:n arvoja.   “Euroopan kansanpuolueen pitää lopettaa sormien välistä katselu unkarilaisen Fidesz-puolueen toiminnan kanssa. EPP on puolue, joka on sitoutunut länsimaiseen oikeusvaltioperiaatteeseen, demokratiaan, markkinatalouteen ja sananvapauteen….

Lue koko artikkeli osoitteessa https://www.henrikvuornos.fi/2018/04/16/kokoomusnuorten-vuornos-fidesz-erotettava-eppsta/