Kokoomuksen Vuornos: Jussi Niinistön esitys romuttaisi naisten aseman Puolustusvoimissa

Ehdokkaiden blogit

Kokoomuksen Vuornos: Jussi Niinistön esitys romuttaisi naisten aseman Puolustusvoimissa

Kokoomusnuorten puheenjohtaja Henrik Vuornos tyrmää puolustusministeri Jussi Niinistön esitykset puolustusministeriön hallinnonalan säästöjen kohdentamisesta. Niinistö väläytti tänään Lännen Median haastattelussa, että tulevat säästötoimet toteutettaisiin mm. naisten vapaaehtoista asepalvelusta ja kansainvälistä kriisinhallintaa karsimalla. – Niinistön säästöehdotukset kertovat synkkää kuvaa siitä mielenmaisemasta, joka puolustusministerillä on. Naisten vapaaehtoisen asepalveluksen määräaikainen poistaminen tuhoaisi 20 vuoden pitkäjänteisen työn, joka naisten vapaaehtoisen…

Lue koko artikkeli osoitteessa https://www.henrikvuornos.fi/2018/05/18/kokoomuksen-vuornos-jussi-niiniston-esitys-romuttaisi-naisten-aseman-puolustusvoimissa/