Kokoomuksen Vuornos: Maahanmuuttajien työllisyysaste on nostettava 70 prosenttiin

Ehdokkaiden blogit

Kokoomuksen Vuornos: Maahanmuuttajien työllisyysaste on nostettava 70 prosenttiin

Kokoomusnuorten puheenjohtaja Henrik Vuornos vaatii seuraavaan hallitusohjelmaan kirjausta maahanmuuttajien työllisyysasteen nostamiseksi 70 prosenttiin. 2000-luvun puolenvälin jälkeen maahanmuuttajien työllisyysaste on ollut noin 10 prosenttiyksikköä matalampi kuin kantaväestön työllisyysaste*. Vuornoksen mukaan tulevan hallituksen tulisi keskittyä nostamaan erityisesti pakolaistaustaisten maahanmuuttajien työllisyysastetta, sillä se on kaikista heikoimmalla tasolla. ”Maahanmuuttajien työllisyysasteen nostaminen on äärimmäisen tärkeä tavoite niin maahanmuuttajien kuin suomalaisen yhteiskunnankin näkökulmasta….

Lue koko artikkeli osoitteessa https://www.henrikvuornos.fi/2018/09/24/kokoomuksen-vuornos-maahanmuuttajien-tyollisyysaste-on-nostettava-70-prosenttiin/