Henrik Vuornos tavoittelee eduskuntavaaliehdokkuutta

Ehdokkaiden blogit

Henrik Vuornos tavoittelee eduskuntavaaliehdokkuutta

Espoon Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja Henrik Vuornos, 25, tavoittelee eduskuntavaaliehdokkuutta Uudenmaan vaalipiiristä. Vuornos työskentelee taloustieteen opintojensa ohella Kokoomusnuorten puheenjohtajana. Aikaisemmin hän on toiminut muun muassa ministerin erityisavustajana opetus- ja kulttuuriministeriössä sekä ulkoministeriössä. ”Uudenmaan kansanedustajien joukossa on ollut kuluvalla kaudella poikkeuksellisen paljon vaihtuvuutta. Tämä antaa tilaa sukupolvenvaihdokselle. Lähden motivoituneena tavoittelemaan arvokasta kansanedustajan tehtävää ja haluan laittaa itseni…

Lue koko artikkeli osoitteessa https://www.henrikvuornos.fi/2018/10/23/henrik-vuornos-tavoittelee-eduskuntavaaliehdokkuutta/