Kokoomuksen Vuornos: SAK:n esitys irtisanomisjärjestyksestä syrjii nuoria

Ehdokkaiden blogit

Kokoomuksen Vuornos: SAK:n esitys irtisanomisjärjestyksestä syrjii nuoria

Kokoomusnuorten puheenjohtaja Henrik Vuornos tyrmää SAK:n esityksen lakisääteisestä irtisanomisjärjestyksestä. Lakisääteinen irtisanomisjärjestys tarkoittaisi, että työnantaja joutuisi yt-neuvotteluissa suosimaan talossa pisimpään olleita. Vuornoksen mukaan esitys on järkyttävä nuorten työntekijöiden ja yritysten tuottavuuskehityksen näkökulmasta. ”SAK tarjoaa nuorille kylmää kättä. Esitys antaa nuorille viestin, että teidän osaamisella tai ahkeruudella ei ole mitään väliä, vaan haluamme suosia pitkään työsuhteessa olleita…

Lue koko artikkeli osoitteessa https://www.henrikvuornos.fi/2018/11/07/kokoomuksen-vuornos-sakn-esitys-irtisanomisjarjestyksesta-syrjii-nuoria/