Uusi vuosi 2019

Ehdokkaiden blogit

Vuosi 2018 on juuri taputeltu ja on aika siirtää katse uuteen vuoteen.

Olen itse tehnyt keväästä asti töitä sen eteen, että vuosi 2019 kantaisi mahdollisimman pitkälle aatteitteni saralla.

Kevättalvella ilmoitin olevani käytettävissä eduskuntavaaleihin. Olinhan asettanut tavoitteekseni tehdä voitavani ja vaikuttaa valittamisen sijaan jo syksyllä 2016.

Toukokuussa ehdokkuuteni Hyvinkään tasolla vahvistui. Siinä vaiheessa ympäripyöreä suunnittelu alkoi. Elokuussa tein lopullisen ratkaisun etsiä kuntokeskusyritykselleni apukäsiä, jopa uuden omistajan, jotta voin panostaa ehdokkuuteen täysillä.

Lokakuussa oli vielä kiikun kaakun miten ehdokkuuden kanssa käy. Ensin Uudenmaan piirihallitus aikoi ehdottaa minua ehdokkaaksi, sitten ei. Tiimityön merkitys punnittiin ja Hyvinkään tiimi yhdessä sai taakseni lisää kannattajia, joiden avulla äänestys minun ja toisen ehdokkaan välillä ratkesi meidän voitoksemme. Tuon “taiston” jälkeen oli entistä selvempää, että tähän projektiin laitetaan paljon paukkuja. Kaikki omat, mutta paljon myös tiimiläisten.

Marraskuun lopussa myin kuntokeskusyritykseni ja kampanjansuunnittelu alkoi samantien täysillä. Pian pääsemme suunnittelusta itse kampanjointiin.

Tervetuloa kampanjanavaukseen lauantaina 19.1.2019 klo 12-14 Hyvinkään Robert’s Coffeessa!

Uusi vuosi tuokoon eteen hienon ja yhteistyöllä rakennetun kampanjan. Mielenkiinnolla odotamme mitä muuta uusi vuosi tuo tullessaan. Mikään ei ole yhtä varmaa kuin muutos.

Minun lupaukseni on pysyä rehellisenä myös vuonna 2019. Rehellisyys on tapani osoittaa arvostusta muita ihmisiä kohtaan sekä tapa edustaa minulle tärkeitä arvoja (perhe, luonto, terveys ja yrittäjyys). Koen myös, että rehellisyys on se mitä politiikassa kaivataan.