Kärkiteemani kevään 2019 vaaleissa

Ehdokkaiden blogit

Ympäristöasiat ovat olleet syyni lähteä politiikkaan. Haluan vaikuttaa ympäristöasioihin isommin, kuin vain omilla valinnoillani arjessa. Ilmastonmuutoksen torjunta on näissä kevään 2019 vaaleissa yksi kärkiteemoistani.

Blogissa lisää:
Ympäristö- ja ilmasto-ohjelma

Olen sydämeltäni yrittäjä. Olen kasvanut yrittäjäperheessä ja olen mukana useammassa yrityksessä. Yrittäjyys on hyvä elämäntapa, se kannustaa työhön ja palkitsee ahkeruudesta. Yrittäjyyttä ja yrittäjänä menestymistä pitää helpottaa.

Lue lisää:
Työllistäminen, uhka vai mahdollisuus?

Ammattiosaamiseni on hyvinvointi-, liikunta- ja terveysalalta, valmistun tämän vuoden aikana fysioterapeutiksi. Uskon siis täysillä ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon, kuntouttavaan työotteeseen ja niiden tuomiin säästöihin. Tarvitsemme vastuullisuutta terveysajatteluun, niin yksilön kuin yhteiskunnankin tasolla.

Blogikirjoitukseni:
Vastuullisuutta terveydenhuoltoon, vastuullisuutta terveysajatteluun