Kampanjan avaus

Ehdokkaiden blogit

Kampanjan avaus -tapahtumaa vietettiin lauantaina 19.1.2019 Kaupakeskus Willassa Hyvinkäällä. Perjantaina vietimme kuitenkin mukavan hetken vähän pienemmällä porukalla kampanjan avauksen “etko” -tilaisuudessa Hyvinkään Bar Crafterssissa!

Työ kampanjan eteen on alkanut jo hyvän aikaa sitten ja erityisesti viikolla ennen kampanjan avausta, tuli puuhattua ja kiirehdittyäkin joitakin asioita eteenpäin. Perjantaina ennen etkoja kaikki oli kuitenkin sopivassa vaiheessa ja siihen hetkeen valmista. Hain flyerit, pipot ja heijastimet uusituoreina painosta tapahtumia varten jaettavaksi. Flyereistä löydät lisätietoa edellisestä kirjoituksestani “Kärkiteemani kevään 2019 eduskuntavaaleissa“. Ja tämän tekstin myötä käynnistetään myös arvonta!

  1. Harrasta ulkoliikuntaa kauniissa Suomen kevättalvessa “Iida-Eveliina” -pipo päässä tai “Iida-Eveliina” -heijastin näkyväti kiinnitettynä.
  2. Ota ulkoilusta kuva!
  3. Jaa kuva merkinnällä #iidaeveliina2019.
  4. Malta mielesi ja odota vaaliviikolle, jolloin kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan mahtava motivaatiokaveri: Treenikalenteri! (Arvo 24,90€)

Etko -tilaisuus meni kaikkineen erittäin hyvin, vaikka jännittikin. Parasta kuitenkin oli, että siinähän se suurin jännitys samalla myös karisi tuttujen ihmisten edessä. Olen äärimmäisen kiitollinen, kuinka moni minua tässä projektissa tukee ja kuinka hekin ovat asiasta innostuneita. Mahtavaa! Olenhan lähdössä edustamaan eduskuntatalolle kaikkia meitä!

Tässä kaksi jännittäjää “Iida-Eveliina eduskuntaan 2019” -kampanjan takaa:
Kampanjapäällikköni Jyri Hautamäki ja minä.

Lauantai käynnistyi kauniissa talvisessa säässä ja niin nopeasti, etten huomannut edes jännittää. Kampanjapäällikköni Jyri totesikin yhteenvetopalaverissa, että taisin jännittää enemmän tutuille ihmisille puhumista etkoilla. Näin oli. Varsinaisessa kampanjan avauksessa Hyvinkään kauppakeskus Willan Robert’s Coffeessa oli vain äärimmäisen innostunut, että nyt vihdoin pääsen puhumaan päivät pitkät politiikkaa. Tästä se käynnistyy!

Lauantai jatkui Kokoomuksen puolueristeilyllä. Laivan irrottua satamasta oli risteilyllä vallinnut vaalihuuma suorastaan käsinkosketeltava. Tapasimme hienoja ihmisiä ja saimme useita kampanjoita tehneiltä “konkareilta” todella hyviä vinkkejä. Risteilyn kruunasi puolueen puheenjohtajan hieno ja lämmin puhe. Me -henki nousi taas astetta korkeammalle.

Tämän viikonlopun jälkeen on selvää, että Kokoomuksen porukka pitää lipun korkealla ja pelaa samaan maaliin. Meillä on vain voitettavaa.

Teimme kampanjan avaus -viikonlopusta lyhyen koosteen myös Youtubeen. Löydät alta suoran linkin videoon:
Iida-Eveliinan eduskuntavaalikampanjan avaus 18.-20.1.2019