Jos Greenpeace haluaisi eroon fossiilisista, se ei vastustaisi ydinvoimaa

Ehdokkaiden blogit

Greenpeace on vuosikymmenien ajan vastustanut ydinvoimaa, mikä on johtanut merkittävään fossiilisten polton lisäämiseen niin kotimaassa kuin globaalistikin. Eilen sama häirikköjärjestö oli aatteenveljiensä Luonto-Liiton ja Maan ystävien kanssa eduskuntatalolla protestoimassa fossiilisten polttamista vastaan.

Fossiilisten polttamista pitää vähentää, mutta historia näyttää, että Greenpeacen ajamat keinot lähinnä vievät ihmiskuntaa kauemmaksi tuosta tavoitteesta. Harmillisesti näiden järjestöjen aate vaikuttaa edelleen myös muutamissa kotimaisissa puolueissa, jotka ovat tietysti lanseeranneet itsensä ympäristön puolustajiksi ja puhuvat ympäristöasioista kovimpaan ääneen. Yksikään "tiedepuolue" ei vastusta ydinvoimaa, jos se on aivan oikeasti huolissaan fossiilisten polttamisesta.

Jos Suomessa olisi jatkettu ydinvoiman rakentamista 1980-luvun tahdilla, niin Suomen sähkön- ja lämmöntuotantojärjestelmät olisivat jo päästöttömiä, ja suurin osa tieliikenteen polttoaineistakin olisi jo korvattu synteettisillä polttoaineilla. Älkää langetko käärmeöljynkauppiaiden tyhjiin lupauksiin. #terestroika

– Tere Sammallahti, eduskuntavaaliehdokas, Uusimaa

Jos tykkäät puhua politiikkaa, tsekkaa myös nämä kanavat:
FACEBOOK
YOUTUBE
TWITTER
INSTA (politiikka)
INSTA (vapaa-aika)

https://www.hs.fi/paivanlehti/07032019/art-2000006025228.html