Minkälaista on ollut kasvaa yrittäjäperheessä?

Ehdokkaiden blogit

Mielestäni olen ollut etuoikeutettu, kun olen saanut kasvaa yrittäjäperheessä. Se voi toki johtua siitäkin, että mulla on maailman parhaat vanhemmat ja että katson lapsuuttaani ruusunpunaisten lasien läpi. Olen kuitenkin varma, että yrittäjäperheen lapsena olen omaksunut hyvän työmoraalin sekä taloustaidon ja intohimon vaikuttaa yhteiskunnallisesti.

Perheyrityksemme Tilipalvelu Rantalainen Oy työllistää reilut 800 työntekijää ja on levittäytynyt laajasti Suomeen, yli 40:lle paikkakunnalle. Vanhempani ovat edelleen aktiivisesti mukana kasvattamassa ja kehittämässä yritystä. Tästä yritystarinasta olen äärimmäisen ylpeä!

Katso viime perjantain facebook LIVE -lähetys toimistoltamme, jossa haastattelen sekä isää että äitiä. Suosittelen! Sillä tästää lähetyksestä olemme saaneet paljon hyvää palautetta. 🙂

PS. Alta löydät myös viime viikon suositteluvideon, Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajan suosituksen äänestää nuorta hyvinkääläistä yrittäjänaista!