Kansanedustajapaikkani varmistui, irtisanouduin työstäni

Ehdokkaiden blogit

Sotilasmestari Salmela opetti minulle aikoinaan Sodankylän jääkäriprikaatissa, että "aina täytyy olla suunnitelma B", ja sitä ohjetta olen noudattanut orjallisesti aliupseerikoulusta lähtien. Viime vuosina suunnitelma A on ollut kansanedustajuus ja suunnitelma B jatkaa työtäni rakennusalalla.

Katson läpimenon eduskuntavaaleissa kuitenkin niin varmaksi, että olen tällä päivämäärällä irtisanoutunut LVI-projektipäällikön työstäni ja maksanut sopimussakon irtisanomisajan rikkomisesta. Tulevat kaksi viikkoa aion keskittyä vaalikampanjointiin, jonka jälkeen jatkan työtä eduskunnassa, tietysti.

Koska suunnitelma A on muuttunut, myös suunnitelma B elää, ja on seuraava: Olen siirtänyt perheeni säästöt Veikkauksen pelitilille, joten suunnitelma B:n realisoituessa aion elättää perheeni pelaamalla Veikkauksen rahapelejä. Kutsun tätä talouspoliittista peliliikettä "tulevaisuusinvestoinniksi", jonka luotan maksavan itsensä takaisin pitkällä tähtäimellä. Suunnitelma C on nostaa pikavippejä mukulamme henkilötiedoilla.

Avovaimo ei ilahtunut uutisista ja lähti ovet paukkuen töihin. Jatkossa aion kutsua häntä epäinhimilliseksi kurjistajaksi ja väittää hänen käytöksellään rapauttavan perheemme hyvinvointia. En ymmärrä, miksi kukaan epäilisi keinojani, koska motiivini on jalo?

FACEBOOK
YOUTUBE
TWITTER
INSTA (politiikka)
INSTA (vapaa-aika)