Enjala Terhi

51

Enjala
Terhi

Fysioterapiayrittäjä, osteopaatti

Kerava

+358 40 5883131

Olen raikas, aito, päämäärätietoinen ja sisukas ehdokas, jolla on vahvaa osaamista ja  asiantuntijuutta terveydenhuollosta sekä kuntoutuksesta. Osaamisestani on apua ikääntyneiden palveluiden järjestämisessä. Tunnen laajasti kuntoutuksen kentän. Olen fysioterapiayrittäjä sekä osteopaatti ja tehnyt vaikuttamistyötä vuodesta 2009. Olen kunta- ja aluevaltuutettu, kirkkovaltuutettu ja äiti.

Viisihenkisen perheen elämä, ikääntyneet vanhemmat, työ yrittäjänä sekä itsenäinen elämä, ovat opettaneet minulle paljon ihmisestä.

Asioita ei jätetä kesken. Jokaiselle sosiaali- ja terveydenhuollossa työskentelevälle tulee löytyä innostava ja tukea antava työpaikka, parempaa hoivaa meille kaikille. Esim. työstä palautumista voidaan tukea vaikkapa tyky-palveluseteleillä.

Tulevaisuuden kestävä Suomi tehdään koulutuksella. Perusopetuksessa ja päivähoidossa tulee olla riittävät resurssit perheiden tukemiseen. Esim. Erityistä tukea vaativille lapsille kohdennettua opetusta.

Yrittäjät tarvitsevat ennakoitavat ja vakaat toimintaympäristöt. Suomen tulee olla maailman paras valtio yrittämisessä ja työllistämisessä. Esim. Yritykset ja julkinen sektori tekemään enemmän yhteistä työtä kilpailutuksissa.

Työn tekeminen tulee olla kannattavampaa kuin joutenolo. Uusimaa pitää saada talouden veturiksi.

Tulevaisuus tehdään, se ei tapahdu itsestään

Lahjoita ehdokkaalle