Fjäder Sture

53

Fjäder
Sture

Kauppatieteiden maisteri, Valtiotieteiden kandidaatti

Espoo, viikonloppu hankolainen

s. 1958

+358 40 0609717

Olen tavallisen suomalaisen perheen poika, isäni oli kirvesmies ja äitini kotirouva.

Olen syntynyt Hangossa, mutta viettänyt koko työelämäni pääkaupunkiseudulla. Olen onnellisesti naimisissa lääkärinä toimivan vaimoni kanssa, ikää minulla on 64 viisasta vuotta ja paljon virtaa tehdä töitä arvokkaan Suomemme hyväksi. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri sekä valtiotieteiden kandidaatti. Minulla on poika ensimmäisestä avioliitostani ja ilokseni olen saanut myös bonuspojan toisesta liitostani. Koko työurani olen tehnyt töitä edunvalvonnan parissa, se on auttanut minua oppimaan erinomaisesti yhteiskunnan tavat toimia ja ymmärtämään asiat perin pohjin, mitä eduskunnassa päätetään.

Olen suorapuheinen ja en pelkää vastuuta. Puheistani olen tunnettu, saattaapa joku sanoa että olen suurten otsikoiden mies. Uskallan avata suuni minulle tärkeiden asioiden edessä.

Teemani vaaleissa ovat julkinen talous jota pitää laittaa tasapainoon, talouskasvu joka syntyy vahvemman markkinatalouden kautta, osaaminen joka on Suomen elinehto ja peruskoulu ja koko koulutusketju keskiöön, sisäinen ja ulkoinen turvallisuus pitää aina olla kunnossa, ahkeruus kunniaan ja Suomen työllisyysaste nostettava pohjoismaiselle tasolle, kannustavuus pitää olla kunnossa ja sen takia tuloverotusta pitää alentaa, ihmiselle itselleen pitää jäädä enemmän käteen hänen omista tuloistaan.

Lahjoita ehdokkaalle