Hallitukseen ei voi mennä rankaisemaan ahkeruudesta ja kurjistamaan tulevien sukupolvien mahdollisuuksia

Kansanedustajien blogit

Järkilinja näkyy vahvasti Kokoomuksen kynnyskysymyksissä hallitusneuvotteluihin. Eduskuntaryhmät jättivät tällä viikolla vastauksensa hallitustunnustelija Antti Rinteen kysymyksiin. Kokoomus on valmis lähtemään hallitukseen toteuttamaan ainoastaan vastuullista talous-, työllisyys- ja verolinjaa. Vain takaamalla ahkeruuden, yrittämisen, omistamisen ja investoimisen kannustimet Suomessa on mahdollista rahoittaa tärkeät hyvinvointipalvelut nyt ja tulevaisuudessa. Työllisyysasteen nostamiseksi 75 prosenttiin on oltava uskottavat keinot. Toiveajattelu ei riitä. […]

The post Hallitukseen ei voi mennä rankaisemaan ahkeruudesta ja kurjistamaan tulevien sukupolvien mahdollisuuksia appeared first on Heikki Vestman.