Perustuslakivaliokunnan kokoomusedustajat kyseenalaistavat ylioppilaskuntien pakkojäsenyyden

Kansanedustajien blogit

Tiedote 26.8.2019 Kokoomuksen kansanedustajat Wille Rydman, Antti Häkkänen ja Heikki Vestman kyseenalaistavat tänään eduskunnan puhemiehelle luovutetussa kirjallisessa kysymyksessään ylioppilaskuntien pakkojäsenyyden perustuslainmukaisuuden. Kysymyksen allekirjoittajat toimivat kokoomuksen edustajina perustuslakivaliokunnassa. Vestmanin, Häkkäsen ja Rydmanin avauksen taustalla on perustuslakivaliokunnan viime syksynä antama lausunto korkeakouluopiskelijoiden opiskeluterveydenhuoltoa koskevasta lakimuutoksesta (PeVL 33/2018 vp). Valiokunta totesi lakimuutoksen muuttavan niitä erityistehtäviä, joita se aiemmin on […]

The post Perustuslakivaliokunnan kokoomusedustajat kyseenalaistavat ylioppilaskuntien pakkojäsenyyden appeared first on Heikki Vestman.