Tiedote: Vestmanilta lakialoite opiskelijoiden tulorajojen korottamiseksi – ”Tulorajat eivät palkitse ahkeraa opiskelijaa ja luovat keinotekoista köyhyyttä.”

Kansanedustajien blogit

Tiedote 28.9.2019 Kansanedustaja Vestmanilta lakialoite opiskelijoiden tulorajojen korottamiseksi: ”Tulorajat eivät palkitse ahkeraa opiskelijaa ja luovat keinotekoista köyhyyttä.” Kokoomuksen kansanedustaja Heikki Vestman kerää kansanedustajakollegoilta allekirjoituksia lakialoitteeseen, jossa ehdotetaan opiskelijoiden tulorajojen sekä takaisinperintää koskevan tulonylitysrajan korottamista 50 prosentilla. Näin 9 kuukautta opintotukea nostava opiskelija voisi saada työtuloja jatkossa vuosittain noin 18 000 euroa nykyisen 12 195 euron […]

The post Tiedote: Vestmanilta lakialoite opiskelijoiden tulorajojen korottamiseksi – ”Tulorajat eivät palkitse ahkeraa opiskelijaa ja luovat keinotekoista köyhyyttä.” appeared first on Heikki Vestman.