Itäväylä: Riverside Festival on saanut Heikki Vestmanin suojelijakseen

Kansanedustajien blogit

Lue uutinen kokonaisuudessaan täällä:    https://www.itavayla.fi/uutiset/riverside-festival-soi-soderkullan-kartanolla–artistikattaus-julki-6.2.46684.b4edd69b55   Riverside Festival soi Söderkullan kartanolla   Ta­pah­tu­man suo­je­li­jak­si lu­pau­tu­nut Si­poon kun­nan­val­tuus­ton pu­heen­joh­ta­ja, kan­sa­ne­dus­ta­ja Heik­ki Vest­man muis­tut­ti, et­tä Si­poos­ta on tä­hän as­ti puut­tu­nut oma fes­ti­vaa­li. – Mo­nil­la kun­nil­la Uu­del­la­maal­la on jo ta­pah­tu­ma, jol­la on jat­ku­moa ja pe­rin­net­tä. Olin jo vii­me vuon­na in­nois­sa­ni fes­ta­ris­ta ja olen tyy­ty­väi­nen, et­tä se saa jat­koa, hän sa­noi. […]

The post Itäväylä: Riverside Festival on saanut Heikki Vestmanin suojelijakseen appeared first on Heikki Vestman.