Verkkouutiset: Vestman jätti jo huhtikuun alussa kirjallisen kysymyksen koronasovelluksesta

Kansanedustajien blogit

Kokoomuksen kansanedustaja Heikki Vestman jätti jo huhtikuun alussa hallitukselle kirjallisen kysymyksen teknologian hyödyntämisestä koronaviruksen jäljittämisessä. – THL on pitänyt testaamista tehottomana vajaiden jäljittämisresurssien takia ja samalla jäljittämiskehityksen jarruna pidetään puutteellista testauskapasiteettia. Emme tarvitse tällaista virkamiesten välistä ikiliikkujaa. Hallituksen tulee ottaa johtovastuu kriisin kokonaisuudesta. Jäljityssovellus olisi tarvittu käyttöön jo eilen, Vestman totesi. Lue uutinen kokonaisuudessaan täällä: https://www.verkkouutiset.fi/ministerio-julkaisi-etenemisesityksen-koronasovelluksesta/

The post Verkkouutiset: Vestman jätti jo huhtikuun alussa kirjallisen kysymyksen koronasovelluksesta appeared first on Heikki Vestman.