Verkkouutiset: Sähkön siirtohintoja ihmetellään: Miksi hallitus pelaa yhtiöiden pussiin?

Kansanedustajien blogit

Kansanedustajien mukaan siirtohintoja laskevaa lainsäädäntöä ei pidä viivytellä. Eduskunnassa käsiteltiin keskiviikkona hallituksen esitystä sähkö- ja maakaasumarkkinoiden valvonnasta annetun lain ja energiavirastosta annetun lain muuttamisesta. Kyseessä on riisuttu versio lausuntokierroksella olleesta hallituksen esityksestä hillitä sähkön siirtohintojen nousua. Kokoomuksen kansanedustajat Heikki Vestman ja Juhana Vartiainen ihmettelevät täyskäännöstä hallituksen linjassa. Elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk.) esitti huhtikuun alussa toiveen, että sähköyhtiöt tulisivat asiakkaita vastaan poikkeustilanteessa. […]

The post Verkkouutiset: Sähkön siirtohintoja ihmetellään: Miksi hallitus pelaa yhtiöiden pussiin? appeared first on Heikki Vestman.