Verkkouutiset: Hyväksytäänkö osallistuminen terroristijärjestöön?

Kansanedustajien blogit

Kokoomusedustajien mukaan ’normiterrorismia’ ei ole. Kokoomuksen kansanedustajat Heikki Vestman ja Pia Kauma pitävät oikeusministeriön asettaman työryhmän terrorismilainsäädännön ajantasaistamista koskevaa ehdotusta terroristijärjestön toimintaan osallistumisen osalta riittämättömänä. Työryhmä esittää, että terroristijärjestön toimintaan osallistumisen kriminalisointi toteutettaisiin niin, että nimetään nykyinen terrorismiryhmän toiminnan edistämistä koskeva pykälä uudelleen terroristiryhmän toimintaan osallistumiseksi. Sanamuoto kattaisi terrorismiryhmän rikollisen toiminnan kannalta olennaisen tehtävän hoitamisen. – Työryhmän esitys terroristijärjestön […]

The post Verkkouutiset: Hyväksytäänkö osallistuminen terroristijärjestöön? appeared first on Heikki Vestman.