Vestman Keski-Uusimaalle: Marinin hallitus epäonnistui pahoin pitämään ahkerien ja ankarasti verotettujen suomalaisten puolta

Kansanedustajien blogit

Heikki Vestman (kok., Sipoo) kommentoi Marinin tuloksia 750 miljardin euron elvytyspakettineuvotteluissa: ”Marinin hallitus epäonnistui pahoin pitämään ahkerien ja ankarasti verotettujen suomalaisten puolta. Suomi maksaa nettona EU:n seitsenvuotisestabudjetista 5,6 miljardia ja elpymispaketista 3,4 miljardia. Elpymispaketti luo velkaunionin ja yhteisvastuullistaa julkista velkaa. Tämä on surkea lopputulos tunnollisille suomalaisille eikä sitä voi muuksi selittää. Nuuka nelikko sai miljardien […]

The post Vestman Keski-Uusimaalle: Marinin hallitus epäonnistui pahoin pitämään ahkerien ja ankarasti verotettujen suomalaisten puolta appeared first on Heikki Vestman.