IS: Valkoposkihanhet kuohuttavat eduskunnassa: ”Hanhi ei tarvitse buffetpeltoja, se tarvitsee haulikkoa”

Kansanedustajien blogit

Muutama viikko sitten raporttinsa jättänyt hanhinyrkki herättää keskustelua eduskunnassa. – Valkoposkihanhi ei tarvitse buffetpeltoja, se tarvitsee haulikkoa, kansanedustaja Heikki Vestman (kok) totesi. – Mitä hanhinyrkki esitti? Se esitti vain byrokraattisia ratkaisuja. Ruokintapeltojen lisäksi siellä oli hankikoordinaattoria Ely-keskukseen, siellä oli ideakilpailua ja lupahakemusten kautta toteutettavaa suojametsästystä. Hallitus tarjoaa yksinkertaiseen asiaan ratkaisuksi buffetpeltoja hanhille, Vestman jatkoi. Lue uutinen kokonaisuudessaan osoitteessa: https://www.is.fi/politiikka/art-2000006643520.html

The post IS: Valkoposkihanhet kuohuttavat eduskunnassa: ”Hanhi ei tarvitse buffetpeltoja, se tarvitsee haulikkoa” appeared first on Heikki Vestman.