Vestman vieraana maikkarin Uutisaamussa: “Hanhille haulikkoa ja sitten pataan”

Kansanedustajien blogit

Kokoomuksen kansanedustaja Heikki Vestman totesi tänään Uutisaamussa, että valkoposkihanhi on tuholaislaji, joka syö viljelijöiden sadon ja sottaa kaupunkien puistoja sekä ranta-alueita.  – Kyse on merkittävästä taloudellisesta ongelmasta. 2,7 miljoonaa olivat viljelysvahinkokorvaukset pelkästään tänä keväänä. Se on myös hygieniahaitta. Ensin metsästyslakiin, sitten hanhille haulikkoa ja sitten pataan, Vestman sanoi. Katso tv-esiintyminen ja lue uutinen kokonaisuudessaan täällä: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/valkoposkihanhikeskustelu-kavi-kuumana-uutisaamussa-pitaisiko-valkoposkihanhien-metsastys-sallia-hanhille-haulikkoa-ja-sitten-pataan/7934468

The post Vestman vieraana maikkarin Uutisaamussa: “Hanhille haulikkoa ja sitten pataan” appeared first on Heikki Vestman.