Huomio pitää kääntää Nord Stream 2:sta itse kaasuun – ”Suomi saattaisi muuttua kaasun tuojasta viejäksi”

Kansanedustajien blogit

Venäjän johdon talousjärjestys horjuisi, jos Eurooppa vähentäisi putkessa kulkevan maakaasun ostamista Venäjältä   Venäjän tuki Valko-Venäjän vaalit väärentäneelle presidentti Aleksandr Lukashenkalle ja haluttomuus selvittää oppositiopoliitikko Aleksei Navalnyin myrkytystä ovat lisänneet vaatimuksia estää Venäjän ja Saksan välisen Nord Stream 2 -kaasuputken rakentaminen. Syystäkin. Venäjän strategia ei kuitenkaan tähän putkeen kaadu. Sen sijaan Venäjän johdon talousjärjestys horjuisi, jos Eurooppa vähentäisi putkessa […]

The post Huomio pitää kääntää Nord Stream 2:sta itse kaasuun – ”Suomi saattaisi muuttua kaasun tuojasta viejäksi” appeared first on Kai Mykkänen.