IS: Vestman on vaatinut selvitystä seksuaalirikossäännösten uudistuksesta

Kansanedustajien blogit

OIKEUSMINISTERIÖN asettaman työryhmän mietintö seksuaalirikoslain uudistamisesta on saanut osakseen kovaa kritiikkiä. Oikeusministeriön mukaan ehdotetut muutokset koventavat seksuaalirikoksista annettavia rangaistuksia, mutta lausuntokierroksella on arvioitu, että uudistus tosiasiassa huonontaisi merkittävästi 12–15-vuotiaiden lasten asemaa. — Timo Heinonen (kok) ja Heikki Vestman (kok) ovat vaatineet Henrikssonilta selvitystä seksuaalirikossäännösten uudistuksesta. Vestman sanoi Verkkouutiselle esityksen olevan ”tyrmistyttävän taantumuksellinen”. Uutinen on julkaistu Ilta-Sanomissa 23.10.2020 ja on luettavissa kokonaisuudessaan osoitteessa: https://www.is.fi/politiikka/art-2000006696273.html

The post IS: Vestman on vaatinut selvitystä seksuaalirikossäännösten uudistuksesta appeared first on Heikki Vestman.