Verkkouutiset: Heikki Vestman uskoo, että perussuomalaisia siirtyy kokoomukseen

Kansanedustajien blogit

Vuoden 2017 kuntavaaleissa Vihdin kunnanvaltuuston perussuomalaisten listalta valittu Ville Saukkola on liittynyt kokoomuksen jäseneksi ja asetetaan myöhemmin syksyllä puolueen kuntavaaliehdokkaaksi. — Uudenmaan Kokoomuksen puheenjohtaja, kansanedustaja Heikki Vestman uskoo, että muitakin perussuomalaisia seuraa Saukkolan esimerkkiä. – Useita keskusteluja tästä käydään parhaillaan jo pelkästään Uudellamaalla. Saukkolan kaltaiset vastuunkantajat sopivat kokoomukseen. Johtavana turvallisuuspuolueena kokoomuksessa on erityinen paikka poliisitaustan omaaville ja muille sisäisen […]

The post Verkkouutiset: Heikki Vestman uskoo, että perussuomalaisia siirtyy kokoomukseen appeared first on Heikki Vestman.