Kokoomuksen Vestman verkkouutisissa: ”Siirtohinnoilla rahastus maksaa suomalaisille 500 miljoonaa euroa”

Kansanedustajien blogit

Kansanedustaja Heikki Vestman moittii hallituksen esitystä sähkön siirtohintojen hillitsemiseksi. Hänen mukaansa se jää puolitiehen, vaikka mahdollisuus olisi ollut tehdä vielä tiukempi esitys. – Siirtohinnoilla rahastus maksaa suomalaisille jopa 500 miljoonaa euroa vuodessa ylimääräistä. (Hallituksen) esitys laskee verkkoyhtiöiden tuottoa enimmillään 350 miljoonalla eurolla, kun kokoomuksen esitys leikkaisi verkkoyhtiöiden tuottoa jopa puolella miljardilla. Vestman, joka on siviiliammatiltaan energiajuristi, katsoo, […]

The post Kokoomuksen Vestman verkkouutisissa: ”Siirtohinnoilla rahastus maksaa suomalaisille 500 miljoonaa euroa” appeared first on Heikki Vestman.