IS: Vestman on tehnyt kirjallisen kysymyksen hanhien metsästyksestä lintuinfluenssalta suojautumiseksi

Kansanedustajien blogit

Kansanedustaja Heikki Vestman kysyy hallitukselta, miten hallitus aikoo estää mahdollisen lintuinfluenssan leviämisen Suomeen hanhien myötä. Keski-Euroopassa valkoposkihanhista on löydetty 336 lintuinfluenssatapausta.­  Vestmania huolettaa lintuinfluenssan saapuminen Suomeen valkoposkihanhien kevätmuuton yhteydessä. Vestmanin tietojen mukaan Keski-Euroopassa on havaittu lintuinfluenssaa jo 336 valkoposkihanhessa, ja hanhien kevätmuutto tapahtuu Suomen läpi. Lue uutinen kokonaisuudessaan täällä: https://www.is.fi/politiikka/art-2000007866398.html

The post IS: Vestman on tehnyt kirjallisen kysymyksen hanhien metsästyksestä lintuinfluenssalta suojautumiseksi appeared first on Heikki Vestman.