Maaseudun Tulevaisuus: kokoomuksen edustaja – “Hitchcockin hanhet kantavat pian lintuinfluenssaa Suomeen”

Kansanedustajien blogit

Kokoomuksen kansanedustaja Heikki Vestman vaatii hallitusta heräämään ja varautumaan lintuinfluenssariskiin, joka aiheutuu valkoposkihanhien kevätmuutosta. Vestman on jättänyt asiasta hallitukselle kirjallisen kysymyksen. ”Pääkaupunkiseudun puistot ja maaseudun pellot ovat pian täynnä lentäviä tartuntapommeja. Jo entuudestaan massiivisten satovahinkojen ja virkistyshaittojen lisäksi valkoposkihanhi aiheuttaa pian vakavan terveysuhan. Miten hallitus aikoo estää lintuinfluenssan leviämisen lintujen kevätmuuton kautta?” Suomen ruokaviraston käyttämien EU-vertailulaboratorion tietojen […]

The post Maaseudun Tulevaisuus: kokoomuksen edustaja – “Hitchcockin hanhet kantavat pian lintuinfluenssaa Suomeen” appeared first on Heikki Vestman.