Sipoon Sanomat: Kuntalaisaloite koirametsästä luovutettiin valtuuston puheenjohtaja Vestmanille

Kansanedustajien blogit

Koiranomistajat luovuttivat maanantaina kuntalaisaloitteen koirametsästä henkilökohtaisesti Sipoon kunnanjohtajalle Mikael Grannakselle sekä kunnanhallituksen ja valtuuston puheenjohtajille Kaj Lindqvistille ja Heikki Vestmanille. ALUNPERIN nimiä aloitteeseen alettiin kerätä jo syksyllä 2020 ja aloite oli tarkoitus luovuttaa kunnalle joulukuussa, mutta pahenemaan päin edennyt koronatilanne lykkäsi luovutusta. Nyt nimiä on saatu vielä enemmän kasaan ja kesän lähestyessä haluttiin aloite viimeinkin luovuttaa. Lue uutinen kokonaisuudessaan täällä: […]

The post Sipoon Sanomat: Kuntalaisaloite koirametsästä luovutettiin valtuuston puheenjohtaja Vestmanille appeared first on Heikki Vestman.