Talouselämä: Heikki Vestmanin mukaan sähköyhtiöiden asiakkaita voi odottaa pian karu yllätys

Kansanedustajien blogit

Kansanedustaja Heikki Vestman (kok) varoitti viime kuussa hallituksen esityksestä ja tasausjaksojen pidentämisestä. ”Roimista hinnankorotuksista huolimatta verkkoyhtiöille on jäänyt vielä takataskuun hinnankorotusvaraa. Sähköverkkoyhtiöt ovat voineet kerryttää vuosien 2016–2019 aikana anteliaaseen valvontamalliin perustuen yli miljardin euron verran tuottoalijäämää myöhemmin laskutettavaksi. Suomalaisilla kuluttajilla ja yrityksillä on siis eräänlaista ’piilovelkaa’ sähköverkkoyhtiöille”, Vestman kertoi tiedotteessa. Vestmanin mukaan sähköverkkoyhtiöiden laskuttamattomat alijäämäkertymät leikkaantuvat lähtökohtaisesti […]

The post Talouselämä: Heikki Vestmanin mukaan sähköyhtiöiden asiakkaita voi odottaa pian karu yllätys appeared first on Heikki Vestman.