Verkkouutiset: Kansanedustaja hallitukselle: Ei pidä heilua lekalla ympäriinsä

Kansanedustajien blogit

Heikki Vestmanin mukaan rajoitukset tulee kohdentaa yksityisiin kokoontumisiin eikä liikkumiseen. Kokoomuksen kansanedustaja Heikki Vestman sanoo, että hallituksen esityksessä liikkumisrajoituksista ydinongelmana on perustuslain kannalta sen totaalinen oikeasuhtaisuuden puute. – Ei pidä heilua lekalla näyttävästi ympäriinsä, jos vasaralla tarkasti iskemällä voi nujertaa virusta yhtä tehokkaasti, Heikki Vestman luonnehtii asiaa vertauskuvallisesti Twitterissä. Lue uutinen kokonaisuudessaan täällä: https://www.verkkouutiset.fi/kansanedustaja-hallitukselle-ei-pida-heilua-lekalla-ympariinsa/

The post Verkkouutiset: Kansanedustaja hallitukselle: Ei pidä heilua lekalla ympäriinsä appeared first on Heikki Vestman.